BASISSCHOOL DE OOSTPOORT DELFTWie oude kennis koestert en voortdurend nieuwe vergaart, mag een leraar van anderen zijn.

- Confucius

 

Kennis vergaren, de leerlingen, de stamgroepleiders en de ouders, leren ván en mét elkaar.

Dat is wat wij doen op Jenaplanschool de Oostpoort.

Op de Jenaplanschool de Oostpoort bouwen wij voort op onze kennis en ervaring én houden de blik gericht op de toekomst omdat dit de tijd wordt waarin onze kinderen leven en werken. Ieders unieke kwaliteit, het er voor elkaar zijn en eigenaarschap staan hierbij centraal.

 

Wij zijn:

  • Een gezellige school in het hart van Delft met 225 leerlingen waar iedereen elkaar echt kent.
  • Een school met een veilig klimaat waarbinnen alles bespreekbaar is.
  • Een school met: muziekles, cultuureducatie, klassenvergaderingen, thematisch onderwijs, creativiteit, programmeren, techniek, mediatoren en tutoren.
  • Een school die vooruitkijkt en innoveert.
  • Een school die goede resultaten bereikt binnen een inspirerende, rijke leeromgeving waarbij kinderen zelf keuzes mogen maken.

Wij leren kinderen zelfstandig plannen en werken, samen werken, creatief denken, rekening houden met anderen en elkaars kwaliteiten waarderen en inzetten binnen driejarige stamgroepen. In deze veilige omgeving mogen wij met elkaar werken, spelen, vieren, luisteren, vertellen, fouten maken, ontdekken en presenteren.

 

Wereldoriëntatie is het hart van ons onderwijs waarin wij alle kennis in samenhang aanbieden. Samen zoeken naar antwoorden binnen én buiten de school plaatst onze school midden in de wereld. Wij doen er alles aan om de nieuwsgierigheid van onze kinderen te behouden zodat zij blijven leren. Nu en in de toekomst. 

 

Ons enthousiaste en goed geschoolde team van (vak)docenten heet u van harte welkom op onze school!

 

Wilt u meer weten over onze school of een afspraak maken voor een kennismaking en een persoonlijke rondleiding? Neem dan contact met ons op via 015 - 2130856 of oostpoort@laurentius.nl !

 

 

 

 

 

 

 

Social Schools | Inloggen  •  Registreren